Over ons

Wie is Mondil Planner?

Mondil Planner ondersteunt makelaars om woningen in kaart te brengen middels een plattegrond. Wij kunnen doormiddel van reeds bestaande plattegronden, bouwtekeningen of schetsen plattegronden maken die u weer op uw eigen website kunt vertonen en / of op Funda.

Zijn er geen plattegronden etc. beschikbaar, of wilt u de woning geheel in kaart gebracht krijgen, dan kunnen wij de woning ook inmeten en aan de hand van deze gegevens een plattegrond maken. Wij hebben diverse mogelijkheden met de daar bijbehorende tarieven.

Certificaat

Ik ben in het bezit van het Certificaat NEN2580 voor woning verkoop. Dit betekent dat Mondil Planner zijn werk conform de " meetinstructies Gebruiksoppervlakte woningen" en " meetinstructies Bruto inhoud woningen" uitvoert. Deze is opgesteld om tot een uniforme meetinstructie te komen om Gebruiksoppervlakte en Bruto inhoud van woningen op een juiste, en zeer belangrijk, op een zelfde manier uit te voeren zodat alle woningen op een gelijke manier worden gemeten. Deze is opgesteld door NVM, VastgoedPro, VBO, VNG en de Waarderingskamer. Mondil Planner conformeert zich aan dit document.

 

Werkwijze

U verstrekt opdracht ( telefonisch of via de mail ) voor het tekenen van een plattegrond of voor het inmeten van een woning. Wij nemen dan contact met u op om de details te bespreken en leveren de gevraagde plattegronden via de mail. Indien er mutaties op de tekeningen moeten plaatsvinden omdat deze niet correct zijn weergegeven dan zullen wij deze kosteloos aanpassen.

De voordelen voor u zijn o.a.:

- tekeningen in zowel 2D als in 3D
- wij kunnen al een plattegrond aanleveren op basis van een gemaakte schets
- zorgen dat u een plattegrond op maat krijgt waardoor u zich kan richten op andere belangrijke activiteiten
- klopt de plattegrond niet? Wij passen deze snel en kosteloos aan
- u kunt deze plattegronden gebruiken voor promotionele doeleinden
- meetrapporten type A voor Gebruiksoppervlakte en Bruto inhoud van de woning wordt conform NEN2580 voor woningverkoop ( versie januari 2016 ) opgesteld.

 

Aantal mogelijkheden
4
Aantal koppen thee
458
Aantal medewerkers
1