Informatie – werkwijze

Maken plattegrond

Op basis van beschikbare tekeningen, schetsen o.i.d. kunnen wij een plattegrond opstellen die van meerwaarde zullen zijn voor de potentiële kopers die uw website bezoeken of via Funda de woning zullen gaan bekijken. De plattegronden worden met de grootste zorg opgesteld in floorplanner zodat de potentiële koper een goed inzicht zal krijgen in de woning en haar mogelijkheden.

Met " ouderwetse" zwart-wit plattegronden krijgen maar weinig mensen een juist beeld bij de werkelijke situatie. Met de floorplanner plattegronden kunt u kwaliteit leveren zodat uw bezoekers een veel beter idee van de mogelijkheden krijgen.

Uit onderzoek is gebleken dat 53% van de bezoekers langer naar het aanbod blijven kijken als er een plattegrond bij zit ( Bron Floorplanner ) Wij maken hele mooie en heldere plattegronden in verschillende formaten zoals PDF en FML zodat deze gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.

De FML bestanden zijn zeer eenvoudig toe te passen op www.funda.nl. De PDF bestanden kunt u gebruiken voor toepassing op eigen website of andere sites zoals Marktplaats.nl en Jaap.nl.

Inmeten van de woning

Indien er geen tekeningen etc. beschikbaar zijn en u toch een plattegrond in 2D en 3D wilt tonen op uw website / Funda. Dan kunnen wij deze woning geheel in kaart brengen door deze in te meten conform de meetinstructie van de NVM. Deze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 met als toevoeging de uitgangspunten zoals gesteld in de meetinstructie opgesteld door de VBO en NVM. Tevens zal hieruit blijken dat er een juiste vermelding komt van de daadwerkelijke oppervlakte van de woning conform de meetinstructies. Tevens verzorgen wij meetrapporten zodat de juiste M2 en M3 worden weergegeven. Wij hanteren verschillende tarieven voor de verschillende mogelijkheden.

De plattegronden die op basis van de metingen worden gemaakt kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. De plattegronden zullen worden aangeleverd in PDF en FML voor een eenvoudige upload bij Funda.nl

Meetrapport woning

Wij verzorgen ook meetrapporten op basis van onze metingen op locatie. Mondil Planner houdt zich aan de meetinstructie van de NVM zodat men voldoet aan de regels waar de makelaar zich aan dient te houden.

Hierdoor ontvangt u een rapport die is opgesteld met als groot voordeel dat de daadwerkelijke meters ook overeenkomen met de werkelijkheid. Opmerking is wel dat ondanks de grote zorg die wij besteden aan deze metingen en rapporten er altijd kleine afwijkingen kunnen optreden door allerlei oorzaken. Hierdoor kunnen er geen rechten aan dit rapport worden ontleend maar zal dit rapport zeer zeker bijdragen aan de juiste interpretatie van de oppervlakte en inhoud berekeningen.

Wij leveren, indien gewenst bij het inmeten en maken van een plattegrond deze dienst standaard mee.

Opname formulier GO en BI

Vastgoed fotografie

Mondilplanner werkt samen met professionals op het gebied van vastgoedfotografie. Omdat wij van mening zijn dat er kwaliteit geleverd dient te worden, hebben wij er voor gekozen om fotografie door een professional te laten uitvoeren. Professionals die weten waar ze op moeten letten om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. De fotografen zijn uitgerust met de juiste apparatuur. Door de kennis en kunde van de fotograaf zullen de foto's van goede kwaliteit zijn. Foto's worden aangeboden in jpg bestanden zodat u ze kunt opladen naar eigen website en/of Funda. Klik hier voor een aantal voorbeelden. Voor u een groot gemak omdat alle afspraken via Mondilplanner lopen en wij er voor zorgdragen alle afspraken worden nagekomen.